Ring til os på 86 39 23 88

Træningscenter

HOS BASIC ØNSKER VI AT SKABE DE OPTIMALE OMGIVELSER FOR EN RESULTATORIENTERET, SJOV OG EFFEKTIV TRÆNING!

Valg af lokale og selve indretningen er nøje overvejet, med personlig træning, egentræning og styrketræning for øje. Har du et ønske om en effektiv træning, der rykker dig tættere på dine mål, vil vi hos Basic gøre vores bedste for at støtte op omkring dette.

Hos os lægger vi samtidig stor vægt på at er der plads til alle! Hvad enten vores medlemmer træner for at holde formen, eller de har et mere specifikt mål med træningen.

I forbindelse med oprettelse har du mulighed for at få en grundig gennemgang af fysioterapeut/personlig træner, så du er helt sikker på at komme ordentlig i gang med din træning.

GRATIS PERSONLIG TRÆNING I FORBINDELSE MED OPRETTELSE

I forbindelse med oprettelse af medlemsskab i Basic, har du mulighed for at få 1 træning med en af vores personlige trænere. Sammen vil i, ud fra dine ønsker og behov, sammensætte en træning, som giver mening for netop dig, derudover sikres det at du udfører øvelserne korrekt.
Gør noget godt for dig selv og kom i gang med din træning, på en korrekt og effektiv måde.

Kontakt os på 86 39 23 88

ÅBNINGSTIDER
Alle dage 05.00 – 23.00

Har du brug for hjælp?

Har du sprøgsmål eller brug for hjælp er du velkommen til at ringe på tlf: 86 39 23 88 eller sende en besked via kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage hurtigst muligt!