Ring til os på 86 39 23 88

Personlig træning KolindPERSONLIG TRÆNING – TIL DIG SOM VIL HAVE MEST MULIGT UD AF DIN TRÆNING!

HVAD ER DIN DRØM? ER DEN SVÆR AT REALISERE PÅ EGEN HÅND?

Jeg hedder Rikke Søndergaard og arbejder til dagligt som fysioterapeut og personlig træner i Basic. Jeg har mange års erfaring med træning og behandling. Siden jeg blev uddannet fysioterapeut i 2007, har jeg løbende taget forskellige kurser og har et bredt erfaringsgrundlag, både indenfor træning og behandling.

Udover fysioterapi tilbyder jeg også personlig træning.

Hvis du ønsker personlig træning med mig, kan du forvente træning tilpasset netop dig. Grundet min baggrund som fysioterapeut, har jeg en stor viden om kroppen og kan tilpasse træningen til dig – også selvom du måske har/har haft en skade der skal tages højde for.

I ET FORLØB MED MIG, KAN DU FORVENTE:

 • En krop uden smerter
 • At blive stærkere, fysisk og mentalt
 • Øget velvære og overskud i din hverdag
 • Mere energi og overskud i hverdagen

JEG HAR BLANDT ANDET KURSER INDEN FOR:

 • Mckenzie Pat A – nedre ryg
 • Fysio Pilates
 • GLAD – træning af slidgigt i knæ og hofter
 • Personlig træner

KONTAKT MIG GERNE FOR EN GRATIS SAMTALE:
Mail: pt.rikkesondergaard@gmail.com
Tlf: 61 33 77 43 

PERSONLIG TRÆNING HOS MARIE HUUSOM – FOR DIG DER VIL HAVE MEST MULIGT UD AF SIN TRÆNING.

Jeg hedder Marie Huusom, og jeg er klar til at hjælpe dig! Er du parat, og har du lyst til at få styr på en sundere livsstil?

Jeg står parat til at hjælpe dig med at smide de overflødige kg, bygge mere muskelmasse på, eller blot komme i lidt bedre form. Jeg tilbyder kostvejledning og træningsprogrammer som tager udgangspunkt i dig og dine behov og som passer ind i din hverdag.

Med en lang baggrund i fitness verdenen, ved jeg hvor vigtigt det er at have en der kan hjælpe en med kosten, træningen og sparringen når der opstår spørgsmål og udfordringer overvejs.

Book tid på 86 39 23 88 til en uforpligtende samtale omkring personlig træning hos mig, og om det er noget for dig.

I PERSONLIG TRÆNING INDGÅR FØLGENDE

 • Nyt træningsprogrammer efter behov.
 • Løbende opdateret kostplan.
 • Løbende målinger (cm, billeder)
 • Fri email og sms korrespondance.

KONTAKT
Mail: Marie.huusom@hotmail.com
Tlf: 22 36 24 58

JEG HEDDER MIKKEL

… og arbejder til dagligt som fysioterapeut og Personlig træner i Sundhedshuset/Basic.

Min mission som sundhedsfaglig person er at hjælpe dig med at nå dit mål, hvad enten det er at blive stærkere, rykke personlige grænser eller blive en skade kvit.
Min vision er at tage dit mål seriøst og lytte til hvad det er du vil opnå. Derfra laver jeg altid en grundig plan sammen med dig, som er passet ind i din hverdag. På den måde er der bedst succes for at du kan vedholde din målsætninger i hverdagen.

MINE SPIDSKOMPETENCER INDENFOR PERSONLIG TRÆNING:

 • Genoptræning af skader
 • Skræddersyet træningsprogram efter dine mål og ønsker
 • Øget muskelstyrke
 • 1:1 personlig træning

Tøv ikke med at tage kontakt til mig ? Jeg starter altid med en uforpligtende/gratis samtale hvor vi snakker om hvad det er du vil opnå!

 • Autoriseret Fysioterapeut
 • Akupunktur til ekstremiteter (Dansk selskab akupunktur)
 • Personlig træner

KONTAKT
Mail: mikkeleb@hotmail.com
Tlf.: 28 51 11 20Har du brug for hjælp?

Har du sprøgsmål eller brug for hjælp er du velkommen til at ringe på tlf: 86 39 23 88 eller sende en besked via kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage hurtigst muligt!