Ring til os på 86 39 23 88

Cases

Karin kom til Basic efter et længere forløb med 3 operationer i lænd, nakke og knæ. Hun Havde et ønske om at få trænet kroppen op, så hun igen kunne cykle og gå længere ture.

Herunder er lidt om hvad Karin har udtalt om sit forløb indtil videre:

HVORDAN STARTEDE DIT FORLØB?
Det startede med en god og grundig gennemgang af mine behov for træning, efter 3 operationer i løbet af 1 år, som havde sat sine spor på kroppen.

HVAD ER DIT MÅL/FORMÅL MED FORLØBET?
Mit mål er at få styrket de muskelgrupper som har været på overarbejde i tiden med de 3 operationer. Formålet er at få min førlighed og balance op på et niveau, så tæt på som muligt inden de 3 operationer.

HVAD HAR DU OPNÅET INDTIL VIDERE?
Jeg har fået opbygget muskler i og omkring de svage steder, som efter operationerne ikke bare opbygger sig selv.

VIL DU ANBEFALE BASIC TIL ANDRE?
Ja, bestemt. Jeg kan varmt anbefale at lave en aftale med personlig træning. Den store fordel er at Martin er uddannet fysioterapeut. Dette betyder at skulle der opstå ting der kræver behandling af en fysioterapeut, er han lige ved siden af dig og det kan blive klaret med det samme.

HVAD ER DIN PLAN FREMADRETTET?
Jeg holder en lille pause, efter 5 måneders effektiv træning. Martin og jeg har lavet et træningsprogram, som passer til mig og de ting jeg har til rådighed hjemme. Så træningen fortsætter og jeg kommer tilbage til træningslokalet senere på året.

RESULTAT 11 MÅNEDER INDE I FORLØBET

 • Fedttab – 24,5 kg
 • Muskelmasse øget med 5,7 kg.

Virkelig flot resultat fra Henrik som har trænet ved os siden sensommeren 2017.

Henrik tog kontakt da han havde et ønske om at tabe sig. Dette skulle samtidig kunne lade sig gøre i en travl hverdag.

Henrik er selvstændig erhvervsdrivende. I en travl hverdag med arbejde og familie, har planen derfor været effektive træninger, samt en tilgang til kost, som så vidt muligt passer ind i hans travle liv.

Det har ikke været nemt at opnår dette del-resultat, men med løbende justeringer i kost og træning samt en ukuelig og dedikeret indsats fra Henriks side, er resultatet ikke til at tage fejl af.

“Bivirkninger” af sådan en livsstilsændring inkludere; Mere overskud i hverdagen til forretningen, sig selv og sin familie samt en væsentlig stærkere krop!

Her er lidt om hvad Henrik har udtal om sit forløb:

HVORDAN STARTEDE DIT FORLØB HOS BASIC?
Med en beslutning om at leve resten af mit liv mere sundt.
Jeg har alle dage været overvægtig, og alt talte imod at jeg en dag ville blive ramt af en følge sygdom.
Jeg valgte at komme de kendte følge sygdomme i forkøbet, i håbet om et bedre liv.

HVAD ER DIT MÅL/FORMÅL MED FORLØBET?
At være i god form. Jeg arbejder meget med personlig udvikling, og i en del der omhandler det fysiske helbred, er det hos Basic det skal hjælpe mig. En af grundpillerne til at være 100% mental balance, er at den fysiske form er på plads.
At arbejde med motion, og fysisk form i øvrigt, gør at det arbejdet med det mentale bliver langt nemmere.
På den måde virker det både mentalt og fysisk når jeg træner. Det er noget jeg sætter stor pris på.

HVAD HAR DU OPNÅET, INDTIL VIDERE, I DIT FORLØB HOS BASIC?
Jeg har tabt ca. 19 kg på 12 måneder.

VIL DU ANBEFALE BASIC TIL ANDRE?
Ja, bestemt. God sparring. Og Martin forstår at arbejde proaktivt med at udvikle mig, og få mig til at være den bedste version af mig selv.

HVAD ER DIN PLAN FREMADRETTET?
At forsætte forløbet indtil jeg føler at jeg kan stå på egne ben i et sundt liv.
Måske er jer der allerede nu, men god sparring til at sundt liv kan man aldrig får for meget af.
Jeg betragter Martin som min mentor i sundhed. Og jeg sætter stor pris på at lære af andre.

Susanne kom til Basic med et ønske om at tabe sig, komme i bedre form samt få en sundere livsstil.

RESULTAT 5 MÅNEDER INDE I FORLØBET

 • Vægt: – 9,1 kg
 • Fedtprocent: faldet fra 31,6% til 24,2%

Her er lidt om hvad Susanne har udtalt om sit forløb:

HVORDAN STARTEDE DIT FORLØB?
Jeg fik pludselig konstateret forhøjet blodtryk, og tænkte “Det er fandme også fordi du er blevet for tyk efter rygestop”. Pludselig dukkede Martin op på min skærm, og ham måtte jeg bare lære at kende.

HVAD ER DIT MÅL MED FORLØBET?
Mit mål med dette forløb er, at blive strammet op, komme i bedre form og så tabe mig. Før ville jeg have gået efter at tabe mig vildt meget i løbet af ingen tid, men jeg har bestemt mig for at gøre det på en helt anden måde end jeg plejer. Jeg er på vej mod de 52 år og gider ikke express kure mere, så jeg var indstillet på at “ting tager tid”…..Men det gør det så slet ikke….

HVAD HAR DU OPNÅET INDTIL VIDERE I DIT FORLØB?
Jeg har opnået lang mere end jeg havde forventet. Efter 10-11 uger har jeg tabt flere kg end jeg havde forventet, tabt mange cm, smidt mange % i fedt…..Men det vigtigste, jeg havde taget på i muskel masse. Jeg er blevet helt afhængig af at træne, og for første gang i mit liv, så nyder jeg at træne.

VIL DU ANBEFALE PERSONLIG TRÆNING TIL ANDRE?
Jeg vil klart anbefale at i laver en aftale med Martin. Han er et af mine bedre bekendskaber i mit 51 årige liv.

HVAD ER DIN PLAN FREMADRETTET?
Jeg har mange planer fremad rettet. Jeg håber jeg kan klemme mig ned i en mindre bikini når jeg om 62 dage rejser til Thailand. Jeg håber inderligt at jeg igen kan komme til at løbe. Jeg vil så pokkers gerne kunne leve mit liv på en sundere og mere aktiv måde fremover…… 1000 tak til Martin for at gide bøvle med mig……

Maria kom til Basic med et ønske om at blive stærkere! Hun havde i forbindelse med et træningsprojekt i skolen, fokus på styrketræning. Planen var her at se hvor meget hun kunne øge sin styrke grundøvelserne Backsquat og dødløft.

Maria havde en travl periode i skolen, og fik derfor kun trænet et par gange i ugen. Men med et program tilpasset hende, og en god dedikation til træning, kom resultaterne alligevel

RESULTAT EFTER 8 UGERS TRÆNING

 • Backsquat inden: 65kg
 • Backsquat efter 80 kg (øget med 15 kilo)
 • Dødløft inden: 75 kg
 • Dødløft efter: 90 kg (øget med 15 kilo)

Her er lidt om hvad Maria har udtalt om sit forløb

HVORDAN STARTEDE DIT FORLØB?
Martin kørte et tilbud omkring et forløb med træning og kostvejledning samt måling og vejning ved start og slut af forløbet. Det var et godt tilbud, som jeg kunne bruge til at komme igang med noget træning og få en viden omkring styrketræning og korrekt udførelse af forskellige øvelser, som ikke kan findes på internettet.

HVAD VAR DIT MÅL MED FORLØBET?
Målet med mit forløb med Martin var at blive stærkere og mere veltrænet, hvilket må siges at være lykkedes.

HVAD HAR DU OPNÅET I DIT FORLØB?
I mit forløb er jeg blevet meget stærkere, som er noget jeg kan mærke i min hverdag. Jeg har tidligere haft ondt i ryggen efter tunge løft på arbejdet trods korrekte løft – dette er heldigvis ikke længere et problem efter et forløb ved Martin.

VIL DU ANBEFALE PERSONLIG TRÆNING TIL ANDRE?
Jeg vil helt klart anbefale Martin til andre! Det har været super fedt at træne med ham – han giver den helt rigtige hjælp og vejledning til at træne rigtigt og opnå noget ved det.

HVAD ER DIN PLAN FREMADRETTET?
Jeg vil fortsætte med Martins programmer, som jeg får, et nyt af, en gang om måneden. Jeg er vild med den måde, som han sammensætter programmerne på. Efter to forløb hos Martin er jeg nu klar til at træne på egen hånd – jeg er dog sikker på, at hvis jeg er i den mindste tvivl omkring udførelsen af en øvelse eller andet, så vil han med glæde hjælpe!

Anders Peter kom i vinteren 2017 med et ønske om at kunne passe sine 10 år gamle bryllupsbukser til sommeren 2017, da hans fætter skulle giftes.

Dette betød at livviden skulle ned med ca. 15 cm.

RESULTATER EFTER 3,5 MÅNEDS TRÆNING

 • Vægttab: – 7 kg
 • Fedtprocent: faldet fra 23,4% til 16,9%
 • Kan igen passe sine gamle bryllupsbukser

Anders Peter har nået sit mål ved effektiv styrketræning 2-3 gange om ugen, samt mere struktureret tilgang til kost, som har passet ind i hans hverdag med familie og arbejde. Han har hold sig til planen, som løbende er blevet justeret for at sikre fremgang.

Han kan nu passe sine bryllupsbukser igen (At han så alligevel har valgt at købe et par nye, fordi han fandt ud af at de gamle var håbløst umoderne, er en anden snak!!)

Har du brug for hjælp?

Har du sprøgsmål eller brug for hjælp er du velkommen til at ringe på tlf: 86 39 23 88 eller sende en besked via kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage hurtigst muligt!